Edmiston Jones

iC Central

The spectacular $32 million glass and steel building is an architectural landmark for the campus and the region, with a vast light-filled atrium and office suites linked by suspended walkways.

Floor area

8,000 sq. m

Client

University of Wollongong

Site

Squires Way, North Wollongong, NSW

The Requirements

iC Central provides office and meeting space as well as cafés, retail space, recreation and health facilities, and function rooms, and is the first of more buildings planned for the site.

The Solution / Outcomes

iC Central was designed using sustainable building principles, with an innovative flow-through natural ventilation system. The innovative building overlooks iC’s picturesque pond network while offices, function areas and outdoor terraces on the upper floors enjoy spectacular ocean and escarpment views.

LinkedIn Auto Publish Powered By : XYZScripts.com